Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Hakkari’nin Çukurca ilçesinde Şehit düşen askerlerimiz için taziye mesajı yayınladı.

Hakkâri/Çukurca Taşbaşı köyü bölgesinde,bölücü terör örgütü mensubu teröristlerle girdikleri silahlı çatışma sonucu 8 vatan evladımızın şehadete eriştiği haberini aldığımız an yüreğimiz dağlandı. Milletimizin birlik ve beraberliğine kasteden bu alçak PKK’lı hainler asla emellerine ulaşamayacaklardır..Bu zor günlerde her zaman savunduğum gibi yine millet olarak birlik ve beraberlik içinde kenetlemeli,bu hainlere asla fırsat vermemeliyiz.Aziz Türk Milleti her zaman tek vücut olmayı başarmış ve bundan sonrada buna devam edecektir.

Şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin ailelerine, yakınlarına başsağlığı ve sabır, saldırıda yaralanan askerlerimize ise acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

Abdulkadir Şahiner
Sungurlu Belediye Başkanı